Artlover

Köksprojekt, del 3
Det blev mest småpyssel med köket sedan förra helgen. Jag kan inte göra så mycket förrän jag har allt material på plats samt att jag måste göra så mycket som möjligt innan elektrikern kan dra kablar och momtera kontakter. Det blir inte så mycket jobb den här kommande helgen heller.
 
 
 

 Elektrikens kabeldragning, innan underskåpen på motsvarande sida är på plats.
 

Samma kabeldragning som ovan. Men här är hålet där kablarna sticker ut när skåpen är på plats. Där kommer elektrikern knyta ihop kablarna i en dosa sedan.
 
Sedan har jag fått uppgift av elektrikern att nita fast kablar på spis och diskbänksidan som han har lämnat efter sig.. Här har jag karvat ut i väggen i hörnet för att kunna lägga kabelröret i kant mot väggens nivå, så jag kan lägga våtrumspanel över denna snyggt i hörnet sedan. Denna kabel går till köksfläkt och köksbelysning.
 
Här håller jag på att dra kabeldragning där diskbänksskåpet ska stå, till kontakterna för varmvattenberedare och diskmaskin.
 
Lite småpyssel med att montera utdragsskenor till lådorna. Resten får jag montera senare när bänkskivorna kommer på plats.
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Köksprojekt, bygge, Kök, Inredning
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress