Artlover

Årskrönika 2015
Här kommer en kort sammanfattning av mitt år som har gått.
 

Ännu ett år mot sitt ände och ett nytt tar vid. Jag får ångest varje gång. Det är snarare ett grått nytt hår än gott nytt år kan jag känna. Vad kommer det nya året att erbjuda? Jag vet inte. Det är bara ödet som leder fram till de vägar man kommer att gå. Men strunt i det tills vidare.

Hur har 2015 varit då? Det har varit stort sett bra med dåligt väder och dålig motivation. Jag såg fram emot att få resa i början av året. Det blev Thailand ännu en gång, men nu med tre veckor. Det var en härlig tid trots brist på motiv från kameralinsen. Det blev en bra uppstart på det nya året då med tre härliga veckor i TungWuaLaen i Thailand.

 

TungwuaLaen Beach/Thailand

 

 

Vinter och vår övergick till sommar utan skillnad av övergång. Våren uteblev och sommaren kom efter vintern.försvann och sommaren blev inte bättre. Det blev passade att renovera köket på landet under min semester, då det var dåligt väder.. Äntligen blev det av sedan jag rev ut allting förra året. Det blev ett spännande bygge eftersom planeringen av det ändrades under renoveringens gång. Det blev inte som det var tänkt från början och blev mycket bättre också.

 

 Köket under ombyggnad på landet.

 

Jag har samma gamla jobb som vanligt. När hösten kommer planerar jag det ena och det andra. Blir antagen till en datakurs på distans som jag ännu inte har blivit klar med under denna termin. Jag hade tänkt att ta på allvar att söka nytt jobb och ta i tu med mina intressen. Men så blev det inte. Jag var alltför trött och håglös, kommer inte igång med nåt. Orkar inte. Och med tröttheten var jag omotiverad att göra något kreativt. Men hösten var i alla fall fin och ovanligt varm för årstiden, mycket finare än sommaren. Jag var mycket på landet, ända fram till oktober under helgerna.

Ekonomiskt har varit si och så med, varken bättre eller sämre. Har mest dragit på mig skulder under året på grund av köksrenoveringen och på lite annat.

Jag har haft en tjej på gång sedan året innan från Thailand som jag sedermera träffade under min Thailandresa tidigare år. Men det blev ingen relation. Efter sommaren försvann hon som det rann över sanden.

Annars inget nytt förutom resa till fjärran land och köksprojektet samt utnyttjat rotavdraget för första gången. En planerat bilköp var på tapeten i slutet av året. Men eftersom jag inte var kreditvärdig fick jag inte låna till den, tyvärr. Jag hade hoppats men förlorade, pga. min svaga lön från jobbet. Nåja, jag får hoppas på 2016 att det blir ett bättre år.

 

 Gott Nytt År

 

 

Läs även andra bloggares åsikter om Årskrönika. Gottnyttår, 2015, Nyår, Thailand, Semester, projekt, Renovering, jobb
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress