Artlover

En skön skrotis
Photo by Artlover
 
Hej där!
Jag upptäckte denna kärra som jag har åkt förbi flera gånger på landet under sommaren. Förra helgen tog jag i akt och dokumenterade den med kameran. Den gamla mercan ser ut att vara i gott skick på bild. Men det ser värre ut än det ser ut att vara. Rostig och åter rostig. En bil som man inte ser rullande på vägarna längre. Sådana står mer vid sidan av vägen i sitt forna jag och berättar om det som har varit. Den vägrar att dö. Kromet har sedan länge falnat i sin glans men står där och väntar på en ny ägare. Mercan är nämligen till salu, för en krona eller bud. Det skulle kosta mer att renovera den än att köpa ny. Jag hoppas att den kommer i goda händer än att denna klenod kommer till skroten.
 
 
 
Posted for:
Läs även andra bloggares åsikter om Skrot, Bilvrak, Bilar, Foto, Bild, Torsdagstema, I like
Anemonen

Jo du här är det mycket jobb för en entusiast. Det finns faktiskt en och annan som lägger ner oändlig tid på att renovera bilar som ser värre ut än den här.

Freja

Hahaha, jag känner med bilen och dess ägare! Jag har en gammal folka variant stående i ett uthus, som jag så gärna skulle se att den fick ett fortsatt liv. Själv har jag varken kunskaperna eller intresset. Så tänk så lycklig jag blev när jag för en månad sen lyckades få den såld till en kompis som ska fixa i ordning den som sommarbil. En hel tia fick jag för den!

Fröken Christina

Den bilen kräver verkligen en fantast. Men den var fin och kan säkert bli läcker. Gamla Mercedesbilar brukar vara fina. En krona är ju inte pengar :).

Mormor

Å. Jeg håper noen kjøper og restaurerer. Jeg har et mykt hjerte for gamle biler.
Ha en fin kveld :)

Marit Johansson

Ja hoppas att någon orkar laga upp den!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress