Artlover

Gott Nytt... 2011

Photo by Artlover

Jaha, så leder ännu ett år tlll ända och ett nytt tar vid. Detta år började uruselt med arbetslöshet redan året innan. Men sedan blev det ekonomiskt bättre efter första halvåret då jag fick jobb, inte det jobb helst vill ha. Men dock något som jag klarar mig på tills vidare. Det har lett till att jag har kunnat införskaffa mig nya fotoprylar, som har varit kul. Jobbet har dock tagit kraft och jag har inte kunnat utveckla mig inom bild och foto som jag hade önskat. Jag har mest ägnat att ta igen det jag har förlorat under första halvåret. Jag hade tänkt att plugga visuell bild och bildredigering under hösten. Men har inte orkat ta i tu med det pga. trötthet. Under hela hösten har jag varit trött (som jag normalt är annars). Hösten är min värsta tid. Men jag hoppas att jag ska ta igen med studierna inför det nya året 2011 nu. Med detta hoppas jag att får utveckla mig inom foto och bild år 2011.

Jag ser fram emot att finna det jag söker och kanske få göra en resa och varsebli nya intryck. Låta mig inspirera mig, inte bara av andra utan också av nya platser, både inom och utrikes. Jag hoppas också finna ett nytt jobb och helst något som passar mig och mina intressen. Att söka jobb är ingen idé. Jag ser fram att få ett genom känningar och kontakter. Att få känna sig behövd och uppskattad för det man gör har ett stort värde för mig. Jag vill också känna att jag kommer till min rätt i arbetslivet.
Sedan ser jag fram emot att få utveckla mig inom andra konstnärliga uttryck. Just nu kliar det i fingrarna för att börja måla igen, att få spänna upp duk och ta fram penslarna igen. Ja, jag hoppas att det blir någon enstaka olja på duk också. Framför allt ser jag fram ett nytt kamerahus som ligger närmast till hands nu. Så länge jag har det här jobbet kommer jag kosta på mig ett nytt. Jag känner mig hoppfull inför det nya året. Jag känner det! HejHopp!


Med detta vill jag avsluta med att önska alla mina och nya besökare ett
Gott Nytt år.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,