Artlover

Fototriss — Utblommat
Efter ett uppehåll från Fototriss publicerar jag nu igen med tre nya bilder från idag. Eftersom temat är "utblommat" passade jag på att gå ut på balkongen och fotografera av mina vissna blommor från blomlådan som är på upphällningen. Ja, nu gör sig hösten påmind på allvar när de börjar dö ut. Trist är det. Men jag hoppas att dessa nyredigerade bilder är bra nog för att titta på till temat. Varsågod, här är mitt bidrag.Photo by Artlover, LH


Photo by Artlover, LH


Photo by Artlover, LH


Fler bidrag på temat "Rörelse" finns att beskåda hos Helenas:


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Rick J

The third one is my fav.!

Nice flower, good sharpness!

@nemonen

Den sista bilden är min favorit, men det är svårt att bara plocka fram en bild. De är fina var och en på sitt sätt. Nej jag har inte någon ny bil. Den här bilen är en som min son fotat. Det är hans nisch när det gäller foto. Jag kan inte annat än hålla med honom för jag älskar att fota bilar i olika miljöer jag också helst gamla slitna sådana miljöer alltså. Ha de

Therese

Fina bilder!Jag har också höstfotat. Visst är det underbart med alla färger? Kolla in de färgglada bilderna lite längre ner på mig blogg!Tjing, Therese :D

Lissen

Jag föll också direkt för den sista bilden. Det är något med ljuset och fokuset som det blir i den vissnande blomman. Snyggt.Hmm nivåer hur menar du då? Är det "levels i photoshop, kanske?

Natti natti!

ViDu

Fina bilder. Sista bilden har underbara färger.

Ninni/fotografia

Färgerna och ljuset och den lugna bakgrunden i den första bilden gör att den är min favorit. Men jag tycker om alla dina tre bilder.

Tack för dina uppskattande ord. De värmer!

Må så gott!

elena cn

Där ser man...man behöver inte gå långt för att hitta bra motiv. Jag är ju galen i macro så den sista bilden är absolut min favorit.

Jag tackar och bugar för alla bra tips när det gäller fotoredigering:)! Jag har ju bara photo shop elements och där verkar ju inte alla funktioner vara med. Nu har jag önskat mig den "riktiga" versionen av photo shop till min födelsedag så jag hoppas!! Jag ska absolut fråga dig om tips och bra råd.

Ha det så gott!

Kristallina

En till som gillar sista bilden mycket men som vanligt är det svårt att välja :)

Ha det riktigt gott!

Tammy McChesney

Funny how fading blooms can be just as beautiful as the in season blooms, you captured an elegance that everyone looks past - nice!

Helena/Bildbloggerian

Ja, jag hade också kunnat gå ut på balkongen och tagit några bilder på mina sorgliga rester av blomster där. De har inte fått allt för mycket omsorg och vård i sommar, så de har varit färdiga för komposten länge :)

Som många andra fastnar jag mest för din sista bild. Jag är ju en fan av korta skärpedjup och det framhäver blomman, dessutom går både bakgrunden och blomman i en lila ton vilket också är snyggt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress