Artlover

Fototriss - Naturligt runda former
Jag blev inspirerad av veckans tema "Naturligt runda former" från sidan Fototriss. Jag hade ett uppslag från min bildmapp som skulle passa bra till veckans tema samt att jag kompletterade med nya bilder på mina stenar idag, varav en jag valde ut till denna serie.
Jag har bilder från en unik miljö på Väddö och jag vill visa de runda hål som naturen har skapat i berg och sten därifrån. Troligtvis har dessa runda håligheter kommit till av inlandsisens framfart en gång i tiden.
Nej, detta är inte månens yta, även om man skulle tycka det. Det är alla dessa håligheter i berget.
Så här ser berget ut i större format. Notera de runda hålen i berget. Jag längtar tillbaka till danna underbara miljö.
Den här bilden är alldeles färsk. Här är ett urval av en av de stenar som kompletterades till den här serien. Nu när jag har bilder på stenarna ska jag lämna tillbaka dem därifrån där de kom ifrån. Jag har haft stenen i ett konstprojekt tidigare. Här är en med ett runt hål i.


Foto: © artlover.blogg.se 2008


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
AnnaKK

En fin naturfotosvit som dessutom passar alldeles utmärkt att presentera under detta fototriss-tema! :-)Ha en bra dag!!!

annette

Toppenfina bilder alla tre, jag är "stenälskare" så sista bilden blev men favorit, ser så len och skön ut att hålla i handen också!Tack för kommentar hos mej!annette

Anna Hammar

Vilka härliga bilder, svårt att välja en favorit men trean var det något extra men i mina ögon.

Tack för kommentaren hos mig

Britt-Marie

Fina bilder! kul med de runda hålen som bildats i stenarna. Jo det kan bildas mycket fina formationer i sten. Tex. ökenrosor som är en slags stenar som bildats i öknen i Nordafrika.

Lotta

Eftersom jag älskar hav och vatten så blir tvåan min favorit, men alla tre bilderna är superfina!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress