Artlover

En bildbetraktelse av året som har gott

Året som har gott med mitt bloggande har varit till och från. Ibland har det varit mycket eller inget alls. Syftet med den här bloggen och min andra blogg är att jag vill visa mitt konstnärsskap och bildintresse. I den här bloggen har jag visat upp mina bilder som speglar min vardag och intresse för bild. Jag har mest fokuserat på foto eftersom det har varit lättast och snabbast att publicera på bloggen. Men så här inför det nya året vill jag ändra på det och vill variera mer med andra uttrycksformer inom bild. Utöver foto vill jag publicera teckningar, illustrationer och målningar i olika tekniker, som spänner ut över mitt intresse.
Jag vill också dela med mig av andras visuella erfarenheter och kunskap inom bild, något som är en del i syftet med den här bloggen. Jag vill inspirera och låtas inspireras. Jag vill även diskutera teoretiska aspekter inom bild samt att få en mer djupare insikt i olika bildanalytiska begrepp och teorier.

Här ett urval av mina verk och tekniker som spänner ut över mitt bildintresse;

Teckning. Här en krokistudie.


Foto. Som nålen på spåret vill jag sätta snurr på mitt skapande:o)


Måleri. Mer sådant hoppas jag.


Och foto igen med reservation för att det blir andra uttrycksformer också.
Med detta vill jag önska mina gamla och nya besökare ett Gott Nytt (Bild) År.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,