Artlover

Tungt tillskott till kameran

Photo by Artlover/LH

Det som jag saknat länge har jag nu äntligen införsffat, en telezoom for professionals till kameran. Nu känns kamerautrustningen ganska komplett och mycket tungt. Nu behöver jag bara ett större förvaringsutrymme, om jag ska bära med mig allt på mina fotoutflykter (Den nya ryggsäcken från Kata, som jag skrev om i tidigare inlägg). Det här objektivet har blivit prisbelönt för dess optiska prestanda och har fått mycket bra recentioner från experter och fotografer. Vad kan man annat att förvänta sig av ett objektiv i Pro-klass? Det ska bli mycket spännande att ta bilder med den. Men denna glugg kommer bli en allvarlig konkurrent till mina övriga objektiv.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Ny fotoryggsäck
Min fotoutrustning sväller allt mer och jag behöver mer utrymme av en ny. Särskilt när jag har införskaffat mig en 70-200mm telezoom. Med alla dessa ljusstarka och stora objektiv som jag har behöver jag en ny ryggsäck, så jag får plats med allt.
Jag såg den här nyheten från Kata som verkar intressant. Den här modellen av lättviktsryggsäcken Bug-203 PL verkar fylla ut de behov jag har. Den kostar 2490 kr. (inkl. moms). hos Cyberphoto. Dessutom finns det fäste för stativ, något som jag saknar på min nuvarande ryggsäck.

Mer information finns hos Katas hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,