Artlover

Teckning = Terapi

Artwork by Artlover, LH

Det är skönt att komma igång med teckningen igen, även om jag hade ett motstånd till det. Det var så länge sedan jag höll i blyertspennan. Av egen erfarenhet är det något som man måste hålla på med hela tiden för att hålla flytet i tecknadet. Jag har tappat en hel och jag var något ringrostig och därav resultatet av mitt stilleben. Men det kändes bra trots att jag var långt ifrån nöjd. Det kommer en bättre sedan. Det blev alla fall som en terapi för mig och jag skjöt ifrån mig allt älende för en stund som tynger mig nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Tammy McChesney

I didn't know you could draw too! Where is the end of your talent, this is just beautiful, I am impressed! Keep drawing! :)

Marie Carpe Diem

Vad duktig du är. Jag tycker detta stilleben är jättr bra. Tänk om man kunde teckna :-) Bra att du kunde släppa de trista tankarna som tynger dig. Sista tiden har jag förstått att du har det jobbigt och inte mår tipp topp. Gör mig ledsen. Har du hört nå´t om jobbet du sökt som lärare? Håller tummarna att det blir bättre.

Pennelina

Så snyggt! Synd att det är tungt... tänker på dig!Kram från Pennelina

@nemonen

Jag hade varit jättenöjd med det konstverket. Jag har också tecknat med blyert förr. Ja över tjugo år sedan. Nu kan jag inte längre. Jag har målat lite i olja och det gillar jag inte så aqvarell gillar jag, och det slutade jag också med. Nu vill jag börja med det igen. Jag förstår hur du menar för det är terapi av god sort att måla och teckna. Tänk när jag vid 5 års ålder fick sitta vid fars skrivbord och teckna. Han gick kurser på distans och jag fick också vara med. Vilka minnen som kom upp när jag såg din teckning. Ha det gott och tänker på dig.

Luiz Ramos

Beautiful your Art.

Luiz Ramos

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress