Artlover

Teckning = Terapi

Artwork by Artlover, LH

Det är skönt att komma igång med teckningen igen, även om jag hade ett motstånd till det. Det var så länge sedan jag höll i blyertspennan. Av egen erfarenhet är det något som man måste hålla på med hela tiden för att hålla flytet i tecknadet. Jag har tappat en hel och jag var något ringrostig och därav resultatet av mitt stilleben. Men det kändes bra trots att jag var långt ifrån nöjd. Det kommer en bättre sedan. Det blev alla fall som en terapi för mig och jag skjöt ifrån mig allt älende för en stund som tynger mig nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
The burden of humanity

Artwork by Artlover; LH

Här är mitt första inlägg för i år på den bloggen. Lite dyster kanske. Det är en blandteknik i tusch och blyerts på akvarellpapper. Jag behöver inte berätta vad ni ser. Det är min svartsyn på världen som jag har illustrerat i denna passande teknik.
Den här bloggen ska visa mer av mina andra uttryckssätt inom bild än bara foto. Jag kommer visa mina alster i form av teckningar och måleri i olika tekniker samt annat som rör sig inom konst. Jag hänvisar er till min andra blogg, där jag kommer inrikta mest på foto; artlover-mittlivibilder.blogspot.com/.
Jag ser fram emot gamla och nya besökare i den här bloggen.
Se och njut:-) Välkommen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,