Artlover

Tisdagstema: Inifrån och ut (v. 14)
Riddarfjärden/Stockholm

Veckans Tisdagstema ska vi blicka inifrån och ut. Här är ett fönster inifrån München-Bryggeriet där vi ser ut mot Söder mälarstrand, Riddarfjärden och Gamla stan. Ännu längre bort ut kan vi skymta Kaknästornet. Det får bli mitt "Inifrån och ut" till tisdagens tema. Nä, nu ska jag passa  på att gå ut i det fina vädret utanför. Hejsvejs!:-)

Photo by: © Artlover, LH

Fler tolkningar på temat "Inifrån och ut" finns hos:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Mekanisk — Mechanisms (38 av 365)
Kaffekvarn/Coffee-Grinder

Denna mekaniska tingest är en gammal kaffekvarn som jag har ärvt. Den gamla prylen står som prydnad ovanpå ett av köksskåpen här hemma.
This mechanical thing is an old coffee grinder that I have inherited. The old fashioned thing  stands as an ornamental on top of kitchen cupboards at home.

Photo by: © Artlover, LH 2009

Klicka på bannern nedan för att se fler 365-fotoutmanare
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Svar på orten från Fototriss omgång "En stad eller en ort (gissa vilken)"
Svaret från mina bilder från omgångens  fototriss "En stad eller en ort (gissa vilken)" är givetvis Grisslehamn, en liten fiskeort som ligger i nordöstra delen på Väddö i Roslagen. Det var inte lätt för de flesta att gissa rätt och jag fick varierande svar på gissningar. Men så var meningen också. Det ska vara klurigt, eller hur?
Här nedan är även ett bildsvar från Grisslehamn.

Grisslehamn med färjeläget och hotellet Havsbaden i bakgrunden

De som har tagit färjan till Eckerö känner väl till denna plats. Här finns fiskebodar där man kan köpa färsk fisk. Här ligger även Albert Engströmsmuseet som är kännt för orten. Mer info om Grisslehamn finns här.

Photo by: © Artlover, LH

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,