Artlover

Lååånga skuggor

Foto: ©artlover LH 2008

Nu när solen står lågt över nejden på eftermiddagana och att man har den i ögonen samt att man blir man extra utdragen av skuggorna. Det kan bli surriaalistiska och roliga effekter av dessa..
Det här är en gammal bild, tagen med min gamla Nikon F80 (kamera med hederlig 35mm filmrulle). Bilden är dålig men får duga här.
Höstfärger
Foto: ©artlover LH 2008

Idag har det varit soligt och fint samt att ljuset har tagit fram färgskiftningarna på träden på ett magnifikt sätt. Då kommer kameran fram. Det här är dock en bild från förra hösten. På det här fotot kan man skönja regnbågen och med det får bilden företräda höstens färgprakt som råder nu.
Vinylskivan lever

Idag har jag varit på skivmässan i Solnahallen. Det fanns en hel del plattor och mycket musik på vinyll att välja på och jag fick hem några goingar därifrån (dock ej den skivan på bild ovan). Det verkar vara en renässans för vinylskivans återkomst idag. Det kan man se som ovan bild med nyutsläpp, där t.ex plattan "Rockferry" av Duffy som även finns på vinyl.. Det är kul när något nytt material kommer på vinyl. Att vinylsskivan gör sig populär beror på fler aspekter, bl. a. ger vinylskivan ifrån sig det dynamiska omfånget i musiken. Förutom musiken får man också en produkt som man kan "hålla" i och rent visuellt är det  bättre om skivkonvolutet är i större format. Jag tycker också att det känns mer komplett med en LP, EP eller en 12´a än mp3-filer, något att ta på alltså och framför allt att "lyssna" på.
Länge leve skivspelaren och vinylskivan:-)

Foto: ©artlover LH 2008.