Artlover

På tomgång
På tomgång

Denna bild får representera hur jag är idag, att jag går på tomgång och kommer inte igång med någonting. Varvräknaren i mitten på bild visar nålen på ca 800 r.p.m. , det vill säga att motorn går på tomgång och så är jag tyvärr idag.
Bilden är plåtad i min gamla kära Volvo 144, 73:a, om ni undrar:-)
Blommor och ett bi
Blommor och ett bi

Efter hemkomsten från landet vill jag visa blomterprakten från äppelträden. När träden blommar så här mycket är det ett gott tecken på att det blir många äpplen i år. Att det surrades en hel del bland blommorna är också ett gott tecken för en god skörd. Jag passade på att ta bilder när bina var i farten för att suga nektar ur blommorna och här är ett av dessa bin som jag fångade på bild.
Skissutkast till "Ångest"
Skissutkast
©LH 2008

Här är ett skissutkast till ett nytt verk som jag har gjort idag. Annars visar jag inte skisser. Men det här är ett undantag. Känner ni igen den? Ja, det är en parafras av "Skriet" av Munch. I min tolkning kommer den heta "Ångest", så som man känner sig när man är skuldsatt över öronen. Notera fodringsägarna uppe vänstra hörnet.  I min tolkning ska verket bli ännu mer ångestfull med mycket svärta. Verket kommer bli en  blandteknik. Mer säger jag inte:-).